Ons aanbod

WEP begeleidt familieleden en stakeholders om het proces van bedrijfsopvolging en overdracht vorm te geven. WEP benoemt alle belanghebbenden, gaat met ze in gesprek en zorgt ervoor dat ze met elkaar tot afspraken komen waar iedereen zich in kan vinden.
 

Wat kan WEP voor u betekenen?

Onze aanpak

In onze aanpak gaan wij uit van verschillende stappen die in onze aanbieding apart worden geoffreerd. Per stap benoemen wij het resultaat waardoor het duidelijk is waar we gezamenlijk naar toe werken. Aangezien het opvolgingsproces een intensief proces betreft, is onze ervaring dat de doorlooptijd niet te lang kan zijn. Mede om die reden offreren wij per stap een maximum bedrag en werken er samen met u aan om het resultaat binnen de geplande tijd te realiseren. Indien het resultaat eerder wordt gerealiseerd, brengen wij u minder uren in rekening. De processtappen die wij aan het begin van het traject nog onvoldoende kunnen overzien, benoemen wij in ons voorstel, maar offreren wij definitief op het moment dat de werkzaamheden kunnen worden ingeschat.
 

Bent u geïnteresseerd in ons aanbod, dan kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvend een afspraak te maken. We komen graag naar u toe.

Als familiebedrijf weten wij als geen ander hoe het werkt!