Uitgevoerde opdrachten

Elke klantsituatie is uniek als het gaat om bedrijfsopvolging en overdracht. Hieronder treft u voorbeelden aan van opdrachten die WEP heeft uitgevoerd. Bij de genoemde opdrachten speelden tegengestelde belangen die meestal niet duidelijk aan de oppervlakte lagen. Onze kennis en ervaring met intermenselijke processen heeft de pijnpunten uit de discussies naar boven gebracht en daarmee de weg geopend voor dialoog en onderlinge afstemming. Onderstaande referenties geven een indruk van ons werkterrein.
 

 

Met ons bedrijf hebben we met drie personen (waaronder twee familieleden) een product  van WEP afgenomen. Dit was een mix van familiair bedrijfsberaad, waarbij duidelijk werd hoe de twee familieleden zich tot het bedrijf en onderling verhielden.

Het andere deel was een inleiding tot persoonlijke ontwikkeling waarbij we onafhankelijk van elkaar onze overtuigingen, visies en plannen voor de toekomst op tafel konden leggen.

Dit alles gebeurde in een veilige- en constructieve sfeer.

Brigit en Patricia zijn professioneel en menselijk, en wisten ons met hun gedegen aanpak in de juiste richting met onze onderneming te zetten. Hierdoor zijn we als ondernemers nog meer gefocusd en succesvol.

M.v.B., mei 2012