Patricia Buis, geboren in 1963 (Monnickendam).
Studie: Avatar® Master ,Marketing Management NIMA A, B en C
Ervaring: realiseren van verandering bij mensen en organisaties, coachen, strategisch marketing management, marketing, sales & communicatie.
Specialisatie: doelgericht begeleiden van veranderingsprocessen, zowel zakelijk als persoonlijk, organisaties meer marktgericht maken.
Sterke kanten: een doener met visie, kan mensen inspireren en bekrachtigen; mensgericht, resultaatgericht.

Net als mijn zus en zakenpartner Brigitte Buis, ben ook ik opgegroeid in Monnickendam
en ik woon daar nog steeds, samen met mijn echtgenoot. Noord-Holland bevalt ons prima vanwege de ruimte en het groen.

Na de HAVO in Purmerend volgde ik naast mijn werk de marketingopleidingen NIMA-A, B en C. Tijdens en na mijn studie heb ik diverse marketing functies bekleed, waaronder 12 jaar bij UAP Verzekeringen en ruim 12,5 jaar marketing manager bij KPMG. In deze laatste functie heb ik zowel voor de nationale als de internationale praktijk gewerkt. Een bijzonder mooie en leerzame tijd!

Na diverse commerciële functies ontstond het gevoel dat er meer moest zijn dan alleen maar meer omzet en winst maken. Ik wilde met mensen werken. Maar hoe ging ik dat veranderen? Het viel mij toen pas op dat ik in mijn carrière altijd zelf mijn functies heb vormgegeven, simpelweg omdat de functies nog niet bestonden. Daar ligt dus blijkbaar mijn kracht: het vormgeven van mijn eigen leven. Dat kon ik nu dus ook.

Ik begon aan het creëren van mijn volgende 'functie'. Na een roerig jaar, waaronder afscheid nemen van mijn werkgever, kon ik met recht zeggen dat ik aardig wat ervaring heb opgedaan in veranderen! Dát was wat ik wilde doen, mensen empoweren zoals ik dat zelf had ervaren. Hoe sterk kan een mens zijn in veranderingsprocessen! Ik ontwikkelde mijn eigen verandercursus, de WEP-cursus. Ik vond echter dat mijn rugzak nog niet voldoende gevuld was. De Avatar-cursussen zorgden ervoor mijzelf nog beter te leren kennen en gaven de benodigde vaardigheden en inzichten die ik miste. Het waren de stukjes in de puzzel die ik zocht om mij volledig toegerust te voelen als cursusleider van de WEP-cursus en begeleider van mensen in veranderingsprocessen. Het geeft mij enorm veel energie om ook anderen hun eigen kracht te laten ervaren. Want dat iedereen die kracht in zich heeft, daarvan ben ik overtuigd!

Vanuit WEP geef ik invulling aan een kwalitatief en inspirerend leven. Als ik zie hoe mensen veranderen als zij hun eigen kracht weer ervaren, zie hoe ze gaan bloeien en hun leven (weer) in de hand nemen, dat geeft mij optimale voldoening. Ik ga voor WEP en hoop je snel te ontmoeten!