Ons aanbod

Stel je eens voor hoe het zou voelen als je datgene wat je in je leven wilt veranderen hebt bereikt!

En, …..hoe voelt dat?

De WEP-methode voor persoonlijke ontwikkeling gaat uit van de volgende stelling: Ieder mens streeft naar geluk.
En ieder van ons bezit een enorme kracht, waarmee je in staat bent je eigen weg te bepalen in het leven en gelukkig te zijn. Door meer inzicht in jezelf wordt je eigen kracht steeds duidelijker zichtbaar en ontstaat de mogelijkheid deze kracht in te zetten om te beslissen wat je wilt en om je doelen te bereiken. Daar ligt je geluk. Als je weet wat je nodig hebt om gelukkig te zijn, zal het eenvoudig zijn geluk te ervaren, zowel voor jezelf als ook in relaties met anderen. Uiteindelijk zal iedereen hierdoor meer geluk ervaren en zal dit de wereldvrede ten goede komen. Het begin ligt dus letterlijk … bij jezelf!

Bij WEP kan je hiervoor terecht. Zie hiervoor de cursusinformatie of kom naar een introductieworkshop.

Wat kan WEP voor jou betekenen

Onze naam zegt het al: We Empower People. Empowered zijn betekent voor ons: in eigen kracht staan. Dat is voor ieder mens van belang, in elke fase in je leven, want het bepaalt of je je gelukkig voelt of niet. Maar soms verlies je tijdelijk je kracht, bijvoorbeeld omdat je even niet meer weet wat je wilt en daardoor het leven ‘over je heen laat komen’. Het voelt alsof je wordt geleefd, je voelt weinig inspiratie.
In de WEP-cursus krijg je aan de hand van diverse oefeningen en technieken inzicht in wie jij bent. De inhoudelijke invulling van de cursus wordt bepaald door jouw doel om WEP te volgen. Per cursist kan dit dus verschillen.

Met welke vragen kan je bij WEP terecht?

Bij WEP sta JIJ in het middelpunt en kijk je naar joúw leven:
toen, nu en straks!