Ervaringen van cursisten en coachklanten die je voorgingen

Ik heb mijn doel bereikt. Ik liep vast met mijzelf en ik kwam er niet uit. De besprekingen tijden de coachsessies hebben er voor gezorgd dat ik het 'punt waar ik vast liep' vanuit diverse invalshoeken heb kunnen benaderen. Met de inzichten van Patricia heb ik de (emotionele) knoop die was ontstaan kunnen ontvlechten en kunnen laten doen verdwijnen. Dit was nodig om mijn doel te bereiken. Ik zou iedereen dit traject aanbevelen. Patricia heeft letterlijk iets bij mij losgemaakt (bevrijd van de knoop) en mijn verwachtingen overtroffen. Nogmaals bedankt voor alles! (S.H. maart 2017)

 Ik gun iedereen een coach- en zelfontwikkelingstraject bij Patricia Buis van WEP, We Empower People. Die naam klopt ook helemaal; dit traject heeft mij inzicht gegeven in mijzelf en mij sterker gemaakt. Patricia weet de juiste vragen te stellen en neemt je mee op een ontdekkingsreis naar jezelf. Als je op je reis iets tegenkomt dat je in de weg zit, kan zij samen met jou ervoor zorgen dat duidelijk wordt wat het is en dat het uit de weg geruimd wordt. Patricia zal nooit oordelen en geeft alle ruimte om te ontdekken waardoor ik me veilig heb gevoeld om alles te kunnen zeggen en mezelf heb kunnen zijn. (L.H. maart 2016)

Ik was huiverig aan het begin van dit coachingstraject, ik was bang dat ik dingen moest doen die ik niet leuk zou vinden en waarbij ik ongemakkelijk zou voelen maar dit was totaal niet het geval.

Ik voelde mij op mij gemak, ik had het gevoel dat ik eerlijk kon zijn over mijzelf, zonder druk te voelen dat ik mezelf gelijk moet verantwoorden voor mijn foute keuzes of dingen die ik niet goed doe.

Patricia zette mij vaak aan het denken en liet mij zelf nadenken, maar hielp mij ook door met mij mee te denken. Door veel voorbeelden te geven, kon ik mijn eigen acties/gevoel/beweegredenen beter omschrijven en zo meer inzicht over mezelf krijgen. Ze had veel tips, ook als ik zelf met iets kwam waarmee ik moeite had.  

Er wordt veel aandacht gegeven aan de punten waar je onzeker ben en hoe je dit zou kunnen veranderen met eenvoudige dingen. Waardoor je stap je voor stapje er beter in kan worden. Je denkt na waarom je iets doet en door het iets anders te doen een ander resultaat kan krijgen. (R.D. maart 2016)

Ik heb inzicht gekregen in mijn situatie en heb nu ruimte om verder te gaan. De cursus is duidelijker en doeltreffender dan een therapeut. (M.B. oktober 2014)

'Na de cursus heb ik mijn doel bereikt, beter en helderder dan ik voor mogelijk had gehouden. Ik weet eindelijk wat ik wil, hoe ik er moet komen en hoe ik dit ga bereiken! Het was precies wat ik nodig had. (K.J., december 2012)

'Geland bij mijzelf. De spijker-op-de-kop-geslagen cursus.' (R.S., september 2012)

'Het leven is zoveel makkelijker als je deze cursus hebt gedaan." (M.S., september 2012)

'Hartstikke bedankt dat ik deze cursus heb mogen volgen. Ik heb hier meer aan gehad dan al die tijd bij de psycholoog'. (E.d.B., januari 2012)

'Het resultaat is verbluffend, bevrijdend, ik heb veel inzicht in mijzelf gekregen.' (H.B., januari 2012)

'Bedankt voor de inspirerende dagen...
Werkelijk mijn
Eigen kracht weer
Paraat' (Y.v.G., november 2011)

'Na een fijn intakegesprek met de dames van WEP heb ik 5 maal een individuele sessie gevolgd bij Brigitte Buis. Al snel kwamen we er achter wat de blokkades waren voor mij om weer kracht en succes te hebben, er kwam ook veel emotie los. Brigitte is een heel warm en lieve persoonlijkheid. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Ik raad het dan ook zeker aan en heb het in mijn kennissenkring ook verteld. Nou dames, WEP heeft er in ieder geval weer voor gezorgd dat er een sterke krachtige vrouw is die haar doel had, maar nu ook haar doel zal bereiken!!!!!! Mijn dank.' (J.K. juni 2010)

'Aanstaande maandag is het precies een jaar geleden dat ik bij jullie de empowermenttraining kwam volgen.
Zoals jullie wellicht al hebben meegekregen ben ik dit jaar voor mezelf begonnen; met een psychologenpraktijk voor jeugd en jongvolwassenen. Zoals ik na de training had besloten wilde ik niet meer wachten tot mij een kans geboden werd om mijn doelen na te jagen, maar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en zelf een kans gecreëerd.
Bij deze wil ik jullie nogmaals hartstikke bedanken voor die 3 mooie maandagen. Ik heb onwijs veel aan jullie training gehad. Ik durf met zekerheid te zeggen dat ik mede dankzij jullie training doe wat ik nu doe! Bedankt daarvoor!' (J.S.,  september 2010)

'Deze cursus heeft me goed gedaan!' (N.D., oktober 2010)
'Fantastische begeleiders, die weten wat ze doen! Met hart en ziel en passie!' (R.G.,oktober 2010)
'Ik heb meerdere doelen bereikt: ik was helemaal gedesoriënteerd toen ik aan de cursus begon, nu weet ik weer waar ik naar toe wil, hoe ik er kan komen, ik kan oude problemen afsluiten en mijn leven voor mijzelf inrichten.' (I.B., mei 2009)
'Het was heel leerzaam, ik weet nu eindelijk wat ik wil.' (P.v.D., mei 2009)
'Het was verademend met elkaar en voor elkaar. De goede rustige sfeer, waarin je je lekker voelt. Jammer dat het afgelopen is, maar ik ben ook heel dankbaar dit te hebben mogen doen.' (F.S., december 2008)
'Ik kwam naar de cursus met van ik kan niks en ben weggegaan met het gevoel dat ik wel wat kan'. (T.V., januari 2008)
'Ik ben in staat te zien waar bepaald gedrag vandaan komt en hoe dat gedrag positief voor mij gaat werken.' (L.T., maart 2007)
'Lieve Brigitte en Patricia, ik wil je van harte bedanken voor alles wat jullie voor mij hebben betekend in de afgelopen periode. Vanaf morgen loop ik rechtop!' (E.d.G., januari 2007)
terug naar boven